Ahol egy foltvarró mindent megtalál…

Több mint 300 féle minőségi anyag, japán könyvek, kézimunka és anyagcsomagok, eszközök és kiegészítők széles választéka


 
 


Körkések

ollók  körkések  vágólapok 
vonalzók   tűk  szettek  egyebek

   

CHN-1
Zseniliavágó kés. Egyedülállóan új kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző szélességű varrásoknál is pontos vágásokat végezzünk, amihez négyféle vezető és egy állítható pengetárcsa nyújt segítséget. A kiszerélés egy késtartó textiltáskát is tartalmaz.

  CMP-3
Az OLFA  körkivágó eszköze papír- és textilanyagokhoz (4 – 22 cm átmérőig). Egyedülállóan új, racsnis markolattal rendelkezik, egyszerű és  könnyű használni, ezáltal nagymértékben csökkenti a csukló elfáradását.
  RTY-2/DX
A “G” sorozatú textilkések továbbfejlesztett változata, biztonságos hengerögzítővel.
A kényelmes használat érdekében a kés  csúszásmentes markolattal és ergonómikus  kialakítással rendelkezik. Az OLFA cakkozó késpengéjével is használható.
 
   

RTY-1/G
A textilkés család 28 mm-es pengével szerelt kése. Hasonlóan a nagyobb modellekhez, biztonságos késpengeburkolat és kényelmes markolat jellemzi.

  RTY-3/G
Az OLFA 60 mm-es forgó körpengés vágóeszköze. Ergonómikus felépítése kényelmes fogást és könnyű munkavégzést biztosít. Kialakítása és a 60 mm-es penge lehetővé teszi az egész vastag, illetve több réteg anyag egyidejű vágását.
  RTY-4
Ezt a 18 mm-es kést az OLFA a precíz vágásokra tervezte. Tökéletes ívelt darabok kivágására, öltés-igazítás, mintavágás és miniatűr tűzések készítésénél. Könnyű késpengecsere jellemzi.
 
       
RTY-2/G
45 mm-es forgó késpengés textilkés, amit a biztonságos késpengeburkoló és a kézfáradás csökkentésére tervezett markolat jellemez.