Ahol egy foltvarró mindent megtalál…

Több mint 600 féle minőségi anyag, japán könyvek, kézimunka és anyagcsomagok, eszközök és kiegészítők széles választéka
 

 
 

Tanfolyamok

 

 

Íme a tanfolyam anyaga képekben:

Csillagintás párna
 
Pénztárca
 
Maci Tilda stílusban
 
Összecsukható szivecske-táska
 
Kozmetikai táska
 
 
Egyalkalmas patchwork tanfolyamaink :

A tanfolyamokra a tanfolyam díj befizetésének sorrendjében tudjuk a jelentkezőket felvenni. Túljelentkezés esetén (minimum 7 fő), másikj időpontban új tanfolyamot indítunk. A tanfolyamok ára 3000Ft/ alkalom, amely nem tartalmazza az anyagköltséget. A tanfolyamokra csak a tanfolyamok helyszínén, az Üllői úti üzletben lehet jelentkezni!

 
 

Patchwork tanfolyamaink :

Folyamatosan induló tanfolyamainkra (kezdőtől ráadás szintig) jelentkezni lehet az Üllői úti üzletben személyesen vagy a telefonon!

 

Az 5x3 órás tanfolyam díja 15.000Ft, amelyből 7.500Ft regisztrációs díjat a jelentkezéskor kell befizetni az Üllői úti üzletben. A fennmaradó 7500Ft-ot első alkalommal kell befizetni. Csak az első 8-8 regisztrációs díjat befizető jelentkezőt tudjuk fogadni a tanfolyamainkon!
 
 
Kedves leendő tanfolyamosaink. A kezdő tanfolyamainkra nagyon nagy az érdeklődés ezért készítettünk egy várólistát. A várólistára az üzletben lehet jelentkezni! A várólistára való jelentkezést akkor is ajánjuk, ha még nem tudja biztosan, hogy milyen időpont lenne Önnek a megfelelő. Előfordulhat, hogy az induló tanfolyamok már a várólistáról megtelnek, így azok honlapunkon nem is kerülnek meghírdetésre.
 

A tanfolyamokra személyesen az üzletben lehet jelentkezni. A csoportlétszám maximum 8 fő, ezért kérjük az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat időben jelezzék!