Ahol egy foltvarró mindent megtalál…

Több mint 300 féle minőségi anyag, japán könyvek, kézimunka és anyagcsomagok, eszközök és kiegészítők széles választéka


 
 


Könyvek

Üzletünkben több, mint százféle foltvarrással foglalkozó japán könyv és magazin kapható.

Néhány címlap legkedveltebb könyveinkből!

   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
 
 

Rendszeres kiadványok

 

   
Patchwork Club
Kéthavonta megjelenő folyóirat, amely bemutatja Japán foltvarró csoportjainak életét és munkáját. A bemuatott munkák az újságban található szabásminták alapján elkészíthetők.
 
Handmade Nuno
Számos apróság és használati tárgy szabásmintája és részltes elkészítási útmutatója található meg az újság minden egyes számában. Új számok már nem jelennek meg, de a régebbiekből még néhány elérhető.
 
Crafé
A Handmade Nuno magazin folytatása megújult külsővel és tartalommal. Lendületes, fiatalos újság rengeteg egyszerűen elkészíthető divatos aprósággal, pénztárcákkal, táskákkal, ruhákkal és kiegészítőkkel.. Izgalmas, évszakonként egyszer megjelenő magazin, kezdőknek kimondottan ajánlott.
 
     

Patchwork Lesson(Patchwork Kyoshitsu)
Magyarországon ez a legismertebb és legkedveltebb japán foltvarró folyóirat. Képsorozatok és részletes ábrák segítségével bemutatja, hogy az egyes technikákkal hogyan készíthetünk el tárgyakat. Minden számban számos új táskamodellt találhatunk, és megismerkedhetümk a legújabb technikákkal is. Megjelenik negyedévente.

 

Patchwork Quilt Tsushin
A patchwork határtalanul - Ezzel a jelmondattal jelenik meg minden második hónapban ez a rendkivüli magas színvonalú, különleges magazin, amely minden számában több művészi színvonalon varró foltvarrót mutat be alkotásaival együtt, részletezve az általuk alkalmazott, néha újító technikákat.